Over

Na twee mislukte huwelijken, een heel bataljon aan therapeuten en een vermogen aan cursussen in zelfrealisatie, voelde ik me nog steeds mislukt en zat ik nog steeds vol zelfverwijt.
Op 12 mei 2017 nam ik het resolute besluit om gelukkig te zijn. Wat er vervolgens met mij gebeurde is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Ik ben terwijl ik dit voorwoord schrijf 14 dagen verder en voel het geluk al dagenlang door mij heen stromen. Ik voel me op dit moment intens gelukkig.
Ik neem je in mijn blogs graag mee in hoe zich dat heeft ontwikkeld en zich nog steeds ontwikkelt.

Ik ben Hugo. 54 jaar. Vader van twee fijne zoons van 16 en 18 jaar. Ik ben baasje op afstand van een eigenwijze Friese Stabij en een eigenzinnige europese korthaar.
Ik verdien mijn brood met het geven van (communicatie- en ervarings-) trainingen en het acteren in en rondom trainingen. En ik heb iets met schrijven.

Wonen doe ik op dit moment op adressen die niet de mijne zijn. Want ja. Vind maar eens een huisje dat ik kan betalen en waar ik me thuis voel.

Ik neem je graag mee in mijn delen wat voor wonderbaarlijke ervaringen ik allemaal beleef sinds ik besloot om gelukkig te zijn.
Fijn dat je meeleest. Positief commentaar is altijd welkom.
(En oh ja… Alles wat ik schrijf is gebaseerd op waargebeurde momenten en ervaringen.)

Liefs, Hugo 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s